STRONG AND ATHLETIC

imagesweat.jpg
imagesweat.jpg

STRONG AND ATHLETIC

1,500.00

Låt mig ställa en fråga:

Har dina träningspass blivit tråkiga och enformiga? Är du trött på att gå till gymmet och göra samma träningspass, övningar, repetitioner och vikter om och om igen?

Du är inte ensam!

Varje motionär som kliver in i ett gym och som tränar efter ett traditionellt program vet att det suger att köra samma gamla träningspass vecka efter vecka utan varken variation eller progression i sin träning.

Detta leder väldigt ofta till gamla hjulspår där man till slut bara går igenom rörelserna - vilket varken leder till förändring eller glädje i träningen.

Köp nu

Låt mig ställa en annan fråga…

Tänk om STRONG AND ATHLETIC är baserat på vetenskap, bevisat att ge resultat, OCH tillåter DIG att göra förändringar i dina träningspass genom att enkelt använda dina favoritvariationer av övningar varje gång du tränar igenom ditt program?

STRONG AND ATHLETIC är en kombination av träning, tävling och community - det bästa av tre världar!

Träningsprogrammets struktur är utvecklad och sammansatt genom att ha mognat fram under lång tid och baserat på delar från alla de tränare jag ser upp till blandat med min erfarenhet och kunskap av att hur jag gillar att träna, samt att ha tränat elitmotionärer och elitidrottare över hela världen.

Träningsprogrammet bygger på att träna varierat, atletiskt och långsiktigt i tre olika faser - maxstyrka, muskelvolym och explosivitet. Tack vare den dynamiska träningsmodellen kommer det kännas som ett nytt program varje gång du tränar eftersom du själv väljer vilka variationer du har möjlighet att göra av varje övning - DU har kontroll över DITT program!

PROGRAMMETS GRUNDER BESTÄMMER JAG - DETALJERNA BESTÄMMER DU!


TÄVLING OM PRISER FÖR ÖVER 20 000 SEK

En gång om året så anordnas det en tävling för att utse vem som blir årets STRONG AND ATHLETIC-vinnare. Bedömningen kommer göras utifrån före- och efterbilderna som tas och skickas in och vilken kroppstransformering som har gjorts under de 11 veckorna, samt de styrkeförändringar som skett under denna period. 

STRONG AND ATHLETIC 2019 KOMMER HÅLLER MELLAN MÅNDAG 7/1 TOM. SÖNDAG 24/3 2019. UNDER 11 VECKOR TRÄNAR OCH TÄVLAR VI PÅ SAMMA PROGRAM MEN DÄR DU SJÄLV STYR DETALJERNA I DIN TRÄNING. OBS! ALLT DELTAGANDE ÄR FRIVILLIGT! BARA FÖR ATT DU KÖPER PROGRAMMET MÅSTE DU ALLTSÅ INTE DELTA I TÄVLINGEN.

Priset till vinnaren förutom äran och publicering av namn och bilder på samtliga sociala kanaler, kommer bestå av produkter och träningskläder från Casall (värde ca 4500 SEK), ImuPro Complete blodtest och individuell kostanalys från Amodo Medical (värde ca 4950 SEK), samt produkter från Holistic (värde ca 1500 SEK).

 • 1 PRIS: publicering på samtliga sociala medier, Casall 4500 SEK, ImuPro 4950 SEK, Holistic 1500 SEK

 • 2 PRIS: Casall 3500 SEK, ImuPro 2950 SEK, Holistic 1000 SEK

 • 3 PRIS: Casall 2000 SEK, ImuPro 1495 SEK, Holistic 500 SEK


COMMUNITY

När du registrerar dig för STRONG AND ATHLETIC så kommer du även bli inbjuden till den privata Facebook-gruppen med samma namn.

Gruppen fungerar som ett forum för alla som kör STRONG AND ATHLETIC-programmet, och där man kan ställa frågor, bolla idéer, motivera varandra, delta i diskussioner kring kost, återhämtning och träning, skriva sina resultat i respektive veckoutmaning samt få information och riktlinjer.


VAD INGÅR?

 • Träningsprogram i elektronisk form för 11 veckor med fyra (4) träningspass varje vecka.

 • Varje övning kommer med en instruktionsvideo samt förslag på hur du kan variera utförandet av övningen. 

 • Delta i tävlingen med start 7 januari 2019 och vinn priser värda över 20 000 SEK!

 • Träningsmanual för hur programmet ska läsas samt innehållande rekommendationer på kosttillskott, tävlingsinformation och mycket mer!

 • Alla som köper STRONG AND ATHLETIC får också tillgång till den privata Facebook-gruppen med samma namn. Där kan du hålla kontakten med andra som tränar samma program, få och ge tips, stöttning och feedback, förslag på nya variationer på övningar samt uppvärmningar samt Q&A med mig.

 • Varje vecka en är det minst en utmaning i passen för att pusha gränserna, mäta dig mot dig själv eller din träningspartner och göra träningen roligare!

 • Ett program som du kommer kunna träna om och om igen utan att tröttna på det, då du hela tiden kan välja din egen variation inom programmet och utmana dig själv varje gång.

 • Lär dig hur du ska värma upp och bygga upp inför test av nya personliga rekord under testveckan vecka 11. De flesta gör detta HELT FEL!


1500 SEK

Köp nu